Offerte aanvragen
Welke vloer moet er gelegd worden?
Moet de ondergrond ook geëgaliseerd worden?

 

Voordelen PVC vloer

Kiezen voor een PVC vloer is kiezen voor een vloer met zeer veel voordelen. Wij hebben voor u de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

  1. Warme uitstraling en akoestische demping
    Met een pvc vloer kunt u alle gewenste stijlen in u woning toepassen. Elegant leisteen, klassiek steen, betonlook, visgraat of moderne houten plakken. Alles is mogelijk. Het voordeel van een PVC vloer is dat u geen krakende vloerplanken heeft of last van tikkende hakken op de vloer. PVC heeft namelijk een akoestische demping. Daarom heeft u geen last van contactgeluiden. Bovendien voelt de vloer ook warm en comfortabel aan.
  1. Duurzaam en onderhoudsarm
    PVC vloeren zijn gemaakt om de zwaarste belastingen te kunnen weerstaan. Uw PVC vloer zal dus niet zomaar versplinteren, afbreken of barsten ten gevolge van zwarte belasting. Daarom zijn PVC vloeren geschikt om overal toe te passen: van kinder/peuterspeelzalen, ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoorruimte tot in drukbezochte winkels. Een PVC vloer is een onderhoudsarme vloer. De uitstraling zal, zonder veel moeite, altijd even mooi zijn. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten vloer die na enige tijd onderhoud nodig heeft om zijn uitstraling te bewaren.
  1. Hygiënisch en veelzijdig
    Hygiëne is uiterst belangrijk. Vooral in een hotel, restaurant, zorginstelling of openbare ruimte. Bij een PVC vloer kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen. Bovendien veegt u het oppervlak gemakkelijk schoon. Een PVC vloer is bovendien geschikt voor alle ruimtes. Van woonkamer tot keuken of badkamer. Een PVC vloer is namelijk vochtbestendig.