Heeft u vragen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen en of onduidelijkheden!

BELLEN E-MAILEN

 

Offerteformulier Egaliseren

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Selecteer uw gewenste legdatum*

  * Deze datum staat niet vast. Wij nemen contact met u op over de egalisatie datum. Als de gewenste datum niet mogelijk is zoeken wij een dichtstbijzijnd alternatief.

  Uw vloer laten leggen door vloeren perfect, hoe gaat dat in zijn werk?

  Op het moment dat u ons offerte formulier invult gaan wij voor u aan de slag. Wij kijken welke vloer u heeft, hoeveel meter er gelegd moet worden en alle omstandigheden die daarbij horen. Daarna zullen wij u telefonisch proberen te bereiken om een afspraak te maken voor het leggen van de vloer. Wij staan dan op de gekozen datum tussen 07:30 en 08:00 bij u op de stoep. Hou er rekening mee dat de ondergrond egaal en schoon moet zijn zodat wij kunnen beginnen met leggen. Wij gaan als eerst samen met u bespreken hoe u de vloer gelegd wilt hebben en praten over de afwerking, denkt u aan buizen die de grond in gaan of eventuele andere obstakels. Daarna gaan wij voor u aan de slag en gaan wij uw vloer perfect leggen zoals u dat graag wilt! Wij gaan niet weg voordat u tevreden bent. 

   

  Heeft u nou een vloer liggen en wilt u deze graag gelegd hebben? Laat dan uw gegevens achter in het offerte formulier hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!